DVA DANA KOJA MENJAJU SVE(T)!

NLP BASIC

OSEĆATE DA VAM STVARI IZMIČU KONTROLI?

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE!

Verujem da ste se u komunikaciji bar jednom našli u situaciji u kojoj ste videli da pričate o istoj stvari, slušali iste reči, a osećali da ne razumete sagovornika, a ni on vas.
Možda ste se našli u situaciji gde vas u firmi preskaču, zaobilaze, ne cene, a vi im i dalje ostajete verni.
Sigurna sam da se kao nadređeni borite da odaberete prave ljude za ključne pozicije, a rezultat ipak izostaje.

Verujem da ste se u porodičnim odnosima bar jednom našli u situaciji u kojoj Vas podrazumevaju, pa ipak uradite sve još samo ovaj put. Složićete se i da je, u današnje vreme, jako teško naći pravi balans između posla i porodice.

NLP Basic će Vam objasniti zašto!

ŠTA ĆETE NAUČITI NA NLP BASIC-U?

Naučićete tehinke komunikacije koje odmah možete da upotrebite u svim vašim odnosima, kako sa decom i partnerom, tako i svom timu, bizinisu, gde ćete umeti jasno da postavite granice;

Naučićete kako da postavite ciljeve koji se ostvaruju i tako povećate prodaju i napredujete u karijeri;

Naučićete tajne neverbalne komunikacije: kako da „čitate“ sagovrnika, kako da dominirate u prvih 7 sekundi, kako da pregovarate i dobijete ono što želite;

Pokazaću vam smerove motivacije i gde se i koliko razlikujemo. Naučićete kako da motivišete tim, sebe, decu itd;

Otkriću vam zašto se svađate i kako to možete da rešite. Kako da prepoznate manipulacije i prekinete iste. Kako da rešavate konflikte u porodici, timu i biznisu, sa prijateljima...

I najvažnije, naučićete da razumete, prihvatite i zavolite sebe.

Nije uopšte pitanje da li NLP tehnike rade. RADE!

Koliko su tehnike moćne i važne za postizanje balansa, uspeha, mira i sreće u životu, ne dovodi se u pitanje. Pravo pitanje je imate li Vi vremena da čekate i dalje da vam se život desi umesto da se Vi desite životu.

Odvaži se na korak ka sebi!

NLP Basic

23 i 24.3.2024.god

159€   (18762 din)
  • Subota i nedelja od 8:30 do 15h
  • Male grupe
  • Online uživo preko Zoom-a
  • Obezbeđen radni materijal u pdf formatu
  • Maksimalna podrška na svakom
    vašem koraku
Ukoliko upišete NLP Practitioner odmah, Basic dobijate na poklon!

NLP iskustva naših polaznika

Customer Testimonails

Cecu i njen program sam izabrala na preporuku. Moram priznati dok nisam došla na prvi modul bila sam pomalo skeptična, ali sam instant bila oduvana toplom i pozitivnom energijom, pokretačkom. Spremnost za rad, da pomogne i objasni, podeli znanje i iskustvo to je ono što me je zadržalo kod Cece.

Na edukaciji mi se najviše dopalo što mogu da budem slobodna, da pustim mašti na volju i što zapravo mogu da iskusim neke osećaje i stvari koje nisam mogla do sada, u jednoj jako prijatnoj i toploj sredini. Takva nam je i grupa! Ljudi su sjajni, podržavajući i dragi. Svako ima svoju ludačku energiju koja u meni probudi čudo, osećam se kao da iz modula u modul letim.

Anđela Administrativni asistent
Customer Testimonails

Naravno da sam posle Basic-a upisao i Practitioner. To mi je bila najbolje odluka u životu!
Ovo je jedna kompletna i kompleksna edukacija, koja naprosto prekraja temelje života. Više ništa nije isto, ni ljudi, ni predeli, ni pejzaži. Dobija se sasvim novi okvir u međuljudskim odnosima, drugačiji način razumevanja ljudi, međusobne interakcije

i potpunog razumevanja sagovornika i to na način na kakav bi zapravo trebao biti.
Ceca Lolić je fenomenalan predavač i čovek. Harizmatičnost i posebna energija je nešto što nosi u sebi, a svoju energiju nesebično deli sa nama u grupi tokom vežbi i predavanja.

Bane Preduzetnik
Customer Testimonails

Cecu sam pronašla na internetu kao nekoga ko se bavi NLP-om za tinejdžere i obratila sam joj se zbog problema u odnosima sa sinom, tinejdžerom. U početku smo se čule preko zooma i vrlo brzo mi je postalo jasno da je ona puna energije, koju prenosi na druge i u svakom razgovoru me motiviše i pokreće da odmah počnem da primenjujem

sve njene instrukcije. Da i ona živi ono čemu nas uči, shvatila sam kada sam upoznala njenu ćerku i videla njihov odnos, pun obostranog razumevanja, podrške, iskrenosti i ljubavi. Ono što sam tog trenutka poželela jeste da i ja imam takav odnos sa sinom. Posle samo nekoliko meseci treninga u okviru NLP practitioner IANLP-a, naučila sam kako da poboljšam komunikaciju da svojim sinom, sa kojim su do tada razgovori bili neproduktivni sa puno agresije i besa. Naučila sam da razumem njegove emocije i šta stoji iza njih, kao i način na koji da mu se obratim a da on to ne doživi kao naredbu, napad i ne pruži otpor, što se ranije redovno dešavalo.
Zahvaljujući treninzima NLP-a unapredila sam svoje veštine komunikacije. Sada znam kako da ono što mislim kažem na način koji pozitivno i motivišuće utiče na ljude. Kada sam ušla u NLP nisam mnogo znala o tome, nisam znala ni šta da očekujem, ali ovo što mi se dešava sa životom jesu fantastične promene u svim sferama, zbog kojih se ja osećam zadovoljnije, snažnije i sigurnije, a te promene primećuju i drugi. Rešavajući nedavno jedan zamršen problem na poslu koristila sam sve tehnike koje sam naučila na Cecinim treninzima NLP-a. Pošto sam problem rešila sa neviđenom lakoćom pitala sam se da li mi je u tome pomogao NLP ili je to bila neka magija. I verujte mi da su promene koje mi se dešavaju uz NLP ravne nekoj magiji.

Suzana Marinković Farmaceut
NLP treninzi