DVA DANA KOJA MENJAJU SVE(T)!

NLP BASIC

OSEĆATE DA VAM STVARI IZMIČU KONTROLI?

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE!

Verujem da ste se u komunikaciji bar jednom našli u situaciji u kojoj ste videli da pričate o istoj stvari, slušali iste reči, a osećali da ne razumete sagovornika, a ni on vas.
Možda ste se našli u situaciji gde vas u firmi preskaču, zaobilaze, ne cene, a vi im i dalje ostajete verni.
Sigurna sam da se kao nadređeni borite da odaberete prave ljude za ključne pozicije, a rezultat ipak izostaje.

Verujem da ste se u porodičnim odnosima bar jednom našli u situaciji u kojoj Vas podrazumevaju, pa ipak uradite sve još samo ovaj put. Složićete se i da je, u današnje vreme, jako teško naći pravi balans između posla i porodice.

NLP Basic će Vam objasniti zašto!

ŠTA ĆETE NAUČITI NA NLP BASIC-U?

Naučićete tehinke komunikacije koje odmah možete da upotrebite u svim vašim odnosima, kako sa decom i partnerom, tako i svom timu, bizinisu, gde ćete umeti jasno da postavite granice;

Naučićete kako da postavite ciljeve koji se ostvaruju i tako povećate prodaju i napredujete u karijeri;

Naučićete tajne neverbalne komunikacije: kako da „čitate“ sagovrnika, kako da dominirate u prvih 7 sekundi, kako da pregovarate i dobijete ono što želite;

Pokazaću vam smerove motivacije i gde se i koliko razlikujemo. Naučićete kako da motivišete tim, sebe, decu itd;

Otkriću vam zašto se svađate i kako to možete da rešite. Kako da prepoznate manipulacije i prekinete iste. Kako da rešavate konflikte u porodici, timu i biznisu, sa prijateljima...

I najvažnije, naučićete da razumete, prihvatite i zavolite sebe.

Nije uopšte pitanje da li NLP tehnike rade. RADE!

Koliko su tehnike moćne i važne za postizanje balansa, uspeha, mira i sreće u životu, ne dovodi se u pitanje. Pravo pitanje je imate li Vi vremena da čekate i dalje da vam se život desi umesto da se Vi desite životu.

Odvaži se na korak ka sebi!

Uživo

USKORO
 • Subota i nedelja od 8:30 do 15h
 • Ograničen broj polaznika
 • Radni materijal obezbeđen
 • Ketering u pauzi
 • Maksimalna podrška na svakom
  vašem koraku

Cena edukacije

159€
18.698 din
Online

USKORO
 • Subota i nedelja od 8:30 do 15h
 • Male grupe
 • Online uživo preko Zoom-a
 • Obezbeđen radni materijal u pdf formatu
 • Maksimalna podrška na svakom
  vašem koraku

NLP iskustva naših polaznika

Customer Testimonails

Cecu i njen program sam izabrala na preporuku. Moram priznati dok nisam došla na prvi modul bila sam pomalo skeptična, ali sam instant bila oduvana toplom i pozitivnom energijom, pokretačkom. Spremnost za rad, da pomogne i objasni, podeli znanje i iskustvo to je ono što me je zadržalo kod Cece.

Na edukaciji mi se najviše dopalo što mogu da budem slobodna, da pustim mašti na volju i što zapravo mogu da iskusim neke osećaje i stvari koje nisam mogla do sada, u jednoj jako prijatnoj i toploj sredini. Takva nam je i grupa! Ljudi su sjajni, podržavajući i dragi. Svako ima svoju ludačku energiju koja u meni probudi čudo, osećam se kao da iz modula u modul letim.

Anđela Administrativni asistent
Customer Testimonails

Na Basic sam došla sa velikim očekivanjima a Cecina energija, predanost i posvećenost su sve to nadmašile. Moj najveći benefit NLP-a je što mi se život deli na pre i posle NLP-a. Stara Dragica je otišla tamo negde, došla je nova, zadovoljna, promenjena, srećna, u balansu sama sa sobom, totalno drugačija...

Ono što mi je krivo jeste što ga ranije ne upisah, ali za sjajne promene nikada nije kasno, verujte. Zamislite mene koja obaram sve što sam završila i idem ka tome da budem NLP trener i kouč, a imam 49 godina. Može, sve može. Pitam se samo gde sam bila pre?
Budimo dugačiji, bolji, sjajni, ma genijalni. NLP nam nudi baš to.

Dragica Književnica
Customer Testimonails

Naravno da sam posle Basic-a upisao i Practitioner. To mi je bila najbolje odluka u životu!
Ovo je jedna kompletna i kompleksna edukacija, koja naprosto prekraja temelje života. Više ništa nije isto, ni ljudi, ni predeli, ni pejzaži. Dobija se sasvim novi okvir u međuljudskim odnosima, drugačiji način razumevanja ljudi, međusobne interakcije

i potpunog razumevanja sagovornika i to na način na kakav bi zapravo trebao biti.
Ceca Lolić je fenomenalan predavač i čovek. Harizmatičnost i posebna energija je nešto što nosi u sebi, a svoju energiju nesebično deli sa nama u grupi tokom vežbi i predavanja.

Bane Preduzetnik
Customer Testimonails

Cecu sam pronašla na internetu kao nekoga ko se bavi NLP-om za tinejdžere i obratila sam joj se zbog problema u odnosima sa sinom, tinejdžerom. U početku smo se čule preko zooma i vrlo brzo mi je postalo jasno da je ona puna energije, koju prenosi na druge i u svakom razgovoru me motiviše i pokreće da odmah počnem da primenjujem

sve njene instrukcije. Da i ona živi ono čemu nas uči, shvatila sam kada sam upoznala njenu ćerku i videla njihov odnos, pun obostranog razumevanja, podrške, iskrenosti i ljubavi. Ono što sam tog trenutka poželela jeste da i ja imam takav odnos sa sinom. Posle samo nekoliko meseci treninga u okviru NLP practitioner IANLP-a, naučila sam kako da poboljšam komunikaciju da svojim sinom, sa kojim su do tada razgovori bili neproduktivni sa puno agresije i besa. Naučila sam da razumem njegove emocije i šta stoji iza njih, kao i način na koji da mu se obratim a da on to ne doživi kao naredbu, napad i ne pruži otpor, što se ranije redovno dešavalo.
Zahvaljujući treninzima NLP-a unapredila sam svoje veštine komunikacije. Sada znam kako da ono što mislim kažem na način koji pozitivno i motivišuće utiče na ljude. Kada sam ušla u NLP nisam mnogo znala o tome, nisam znala ni šta da očekujem, ali ovo što mi se dešava sa životom jesu fantastične promene u svim sferama, zbog kojih se ja osećam zadovoljnije, snažnije i sigurnije, a te promene primećuju i drugi. Rešavajući nedavno jedan zamršen problem na poslu koristila sam sve tehnike koje sam naučila na Cecinim treninzima NLP-a. Pošto sam problem rešila sa neviđenom lakoćom pitala sam se da li mi je u tome pomogao NLP ili je to bila neka magija. I verujte mi da su promene koje mi se dešavaju uz NLP ravne nekoj magiji.

Suzana Marinković Farmaceut
Customer Testimonails

NLP je na mene uticao veoma specifično, prvo mi je pomogao da više upoznam sebe, moje funkcionisanje i kakav sam lično po VAK sistemu, a zatim i mogućnost da spoznajem ljude oko sebe. Otključao mi je procese učenja koji su bez limita. Moj problem je bila problematična komunikacija decom, kao i trigeri na iste.

Isto tako sam zeleo bolju komunikaciju i sa svojim saradnicima na poslu.
Probleme u komunikaciji nisam u potpunosti rešio, ali sam ih značajno unapredio. I sa NLP tehnikama sam postao mnogo svesniji malih znakova pored puta, grešaka koje pravim i kako mogu da ih ispravim, kao i sa kakvim ljudima pričam, na koji način pričam, i kako sam se ja promenio i koliko mi je svesnost veća nego ranije.
Ceca je iskrena osoba koja živi da bi pomogla drugima i učini da svet bude bolje mesto za život. I sama njena životna priča je veoma jaka i iskrena da ništa nije nemoguće u životu, ako veruješ i ako se usudiš da probaš.
Preporuka svima je da dođu da uče NLP od Cece, otključaju svoje potencijale i usude se da žive život kakav misle da zaslužuju.

Ivica IT project menadžer
Customer Testimonails

Dala sam šansu ta 2 dana iako nisam verovala.
Znala sam za pojam NLP-a godinama unazad pre nego što sam se odlučila na taj korak, nisam mogla ni da naslutim koliko korisnih i upotrebljivh znanja ću steći kroz ovu edukaciju.

Osnovni motiv polaska na edukaciju je bilo unapređenje komunikacionih veština u svrhu karijernog napretka, a dobila sam alate razumevanje sebe i drugih, spoznaju koje su moje "slabe tačke" i na koji način ih prevazići, gde spavaju moji potencijali, iskristalisane želje i jasno postavljene ciljeve.
Mom napretku, osim NLP tehnika kojima sam ovladala, doprinela je predivna Ceca čiji je motiv da ljudima zaista pomogne da unaprede sebe i prevaziđu svoje probleme. Njena podrška ogleda se u tome što bez zadrške na šaljiv način u samu materiju uključuje i svoje lične primere i što nesebično deli sva znanja koja je stekla kroz dugogodišnje usavršavanje i rad na ličnom razvoju.
Da baš nju izaberem za učitelja, presudna je bila njena pozitivna energija protkana snagom i stabilnošću osobe koja živi to što priča, a sa ove distance je doživljavam kao apsolutno podržavajuću. Svakome ko ima dilemu da li je NLP za njega, preporučila bih da napravi ovaj korak jer većina znanja ostane pohranjena u iskustvu posle kog realnost postane drugačija.

Dušana Administrativni analitičar
NLP treninzi
.